Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Havde kokain og hash i bilen

En patrulje på Rydevænget i Aarhus V standsede tirsdag kl. 22.21 en bil med en 24-årig mand på førersædet og en 24-årig kvinde på passagersædet. 

Da føreren af bilen virkede påvirket af stoffer – og i øvrigt var frakendt kørekortet – blev han anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Efter at have visiteret både fører og passager og ransaget bilen, blev der uddelt flere sigtelser. 

Betjentene fandt nemlig flere salgsposer med kokain, hash og skunk samt nogle tusinde kroner i kontanter. Derudover havde den kvindelige passager en joint og nogle tramadolpiller på sig. 

På baggrund af fundene blev begge personer sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og kvinden fik yderligere en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kokain, hash, skunk og kontanter blev beslaglagt. 

**

Anmeldelse om slagsmål på tankstation

Tirsdag kl. 21.23 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om uro på en tankstation på Rytoften i Hasle. Ifølge anmeldelsen var en gruppe mænd oppe at slås, og nogle af dem skulle have stikvåben på sig.

Da den ene gruppe mænd kørte fra stedet, ramte de ind i en bil, der stod forladt med store skader på fronten, da politiet kom frem.

Flere patruljer var hurtigt i området, men det lykkedes ikke at finde frem til nogen mulige gerningsmænd, og umiddelbart var der heller ingen meldinger om, at nogen var kommet alvorligt til skade. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at afklare hændelsesforløbet. 

**

25-årig havde kniv og heroin på sig

En 25-årig mand gjorde opmærksom på sig selv, da en patrulje tirsdag kl. 10.44 gik rundt på Jægergårdsgade i Aarhus C. Den 25-årige vendte hastigt ryggen til betjentene, da han så dem, og han fik efterfølgende pludseligt travlt med at komme væk fra stedet. 

Det fik patruljen til at tage kontakt til ham, og da han virkede påvirket af stoffer, besluttede betjene at visitere ham. 

Det viste sig at være en god idé, for i hans lommer fandt betjentene en kniv og en mindre mængde heroin og hash. 

Den 25-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven.

**

 

Skabte utryghed i letbanen og blev anholdt

En 51-årig mand skabte tirsdag aften så meget uro og utryghed i letbanen i Aarhus, at han endte med at blive anholdt. 

Kl. 23.32 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en passager i letbanen var meget aggressiv og råbte af føreren, mens han slog på ruder og sæder. Angiveligt fordi han var utilfreds med, at letbanen holdt for rødt ved krydset Hasle Ringvej/Randersvej. 

En patrulje var hurtigt på stedet, og i letbanen traf de den 51-årige mand, der virkede beruset og meget opfarende. Han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, hvorefter letbanen kunne køre videre. 

**

 

Ung mand sigtet for overtrædelse af våbenloven

En patrulje fik tirsdag kl. 16.51 mistanke til en gruppe unge mænd, der sad i en bil på en p-plads på Bispehavevej i Aarhus V. 

Da betjentene så, at der lå nogle tomme tramadol-pakker i bilen, og mændene virkede nervøse, blev bilen ransaget og mændene visiteret. 

Under ransagningen fandt patruljen en totenschlæger, som en 21-årig mand erkendte var hans. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven. 

**

Vild kørsel skabte utryghed – knallert beslaglagt

En færdselspatrulje kørte tirsdag kl. 17.45 til Skolevangsvej i Haurum ved Hammel, hvor flere borgere var utrygge over nogle unge mænd, der kørte rundt i høj hastighed på knallerter. 

Da betjentene kom frem, standsede de en 16-årig ung mand på en knallert, som så ud til at kunne køre noget hurtigere end det tilladte. Knallerten blev derfor kørt op på et rullefelt, hvor farten blev målt. Da den nåede op over 55 km/t, blev den beslaglagt til nærmere undersøgelse. 

Den 16-åriges far blev kontaktet, og da han står som ejer af knallerten, blev han sigtet for konstruktiv ændring af knallert. 

**

Færdsel

Tirsdag kl. 09.54 blev en 64-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Østergade i Langå med alkohol i blodet. 

Tirsdag kl. 13.04 skete der et færdselsuheld på Udbyhøvej i Demstrup ved Havndal. En 80-årig kvindelig bilist kørte op bag i en lastbil, der holdt parkeret i siden af vejen. Kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 14.16 skete der et færdselsuheld på Banegårdspladsen i Aarhus C. En 26-årig mandlig bilist svingede til højre ind mod en p-plads, da han ramte en 24-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 14.39 skete der et færdselsuheld i krydset Sophienlundvej/Nygaardsvej i Torrild ved Odder. En 21-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 36-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 23.05 skete der et færdselsuheld på Kristiansmindevej i Grenaa. En 18-årig mand mistede kontrollen over sin bil og kørte op ad en skrænt, hvorefter bilen rullede om på taget. Den 18-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Natten til onsdag kl. 03.28 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Randers NV. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Lavendelvej i Randers NØ begået mandag d. 2/1 kl. 10.24
På Møllevangs Allé i Aarhus N begået mellem torsdag d. 29/12 kl. 00.00 og tirsdag d. 3/1 kl. 10.30
På Asylvej i Risskov begået tirsdag d. 3/1 mellem kl. 08.30 og kl. 14.00
På Elstedvej i Terp ved Aarhus N begået tirsdag d. 3/1 kl. 00.01
På Mønsgade i Aarhus C tirsdag d. 3/1 mellem kl. 06.30 og kl. 21.15
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi