Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

**

 

Anholdt for besiddelse af kniv på værtshus

Tirsdag eftermiddag kl. 16.54 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var mødt op på et værtshus i Risskov med en kniv. En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor en 32-årig mand kort tid efter blev fundet i besiddelse af kniven.

Den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for at overtræde knivloven ved at være i besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted uden et anerkendelsesværdigt formål. Kniven blev konfiskeret med henblik på senere destruktion.

**

 

Jernstang, skruetrækker og hammer i bilen

En bil med fem unge mænd blev natten til onsdag kl. 00.56 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da den kom kørende på Fiskergade i Aarhus.

I bilen fandt patruljen en jernstang liggende på gulvet under føreren. Den 19-årige chauffør blev derfor sigtet for at overtræde våbenloven, og jernstangen blev beslaglagt.

En 17-årig mandlig passager blev også sigtet for at overtræde våbenloven, da betjentene fandt en skrutrækker i dørpanelet ved venstre bagsæde, hvor den 17-årige sad i bilen.

Også en 18-årig forsædepassager blev sigtet for at overtræde våbenloven, da der blev fundet en hammer liggende mellem hans fødder på forsædet.

**

 

Færdsel:

En 53-årig mand blev tirsdag morgen kl. 08.45 standset af en patrulje, da han kom kørende i bil på Jernbanegade i Randers. Her blev han sigtet for at køre bil i spirituspåvirket tilstand samt at køre bil uden gyldigt kørekort. Den 53-årige mand blev anholdt i forbindelse med episoden.

Tirsdag kl. 16.47 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Farre, hvor en 58-årig kvinde mistede herredømmet over sit køretøj grundet dårlig sigtbarhed. Snevejret medførte, at kvinden kørte for langt til højre, hvorfor hun kørte af vejen og endte i en grøft. Den 58-årige kom ikke umiddelbart alvorligt til skade, men hun blev tilset af en ambulance og kørt på hospitalet til kontrol.

En 19-årig mandlig bilist blev tirsdag aften kl. 19.50 sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Åby Ringvej i krydset med Rytoften. Den 19-årige mand blev også fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og sigtet for besiddelse af narko.

En 21-årig mand blev tirsdag aften kl. 20.41 sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, da han blev standset af en patrulje på Nørrebrogade i Aarhus C.

Tirsdag kl. 21.21 skete der et færdselsuheld på Brydehøjvej i Harlev J, hvor to biler kørte sammen i et sving grundet det glatte underlag. Ingen personer kom umiddelbart til skade, men både en 53-årig mand og en 23-årig kvindelig bilist, der forsagede uheldet, blev tilset i en ambulance. Der skete betydelig materiel skade på begge køretøjer.

Tirsdag kl. 22.08 skete der et færdselsuheld på Kongensbrovej i Aidt, hvor en 34-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte et større træ i vejkanten, inden bilen blev slynget tilbage på vejbanen og videre ind i endnu et vejtræ. Bilen blev totalskadet, og en 33-årig mandlig passager blev kørt til hospitalet for kontrol af nogle mindre skader.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse:
På Mosealléen i Tilst begået mandag d. 6/3 mellem kl. 11.00 og kl. 12.00
På Søndergade i Aarhus C begået lørdag d. 4/3 mellem kl. 22.50 og kl. 23.50
På Rugvænget i Malling begået mellem fredag d. 3/3 kl. 13.00 og tirsdag d. 7/3 kl. 14.30
På Højgade i Randers NV begået mellem onsdag d. 22/2 kl. 08.00 og tirsdag d. 7/3 kl. 21.22
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi