Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.00 en 21-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Den 21-årige mand er sigtet for at overtræde sin opholdspligt på Udrejsecenter Kærshovedgård i Ikast.

Manden blev anholdt tirsdag kl. 10.40, da han i forbindelse med en rutinemæssig kontrol blev truffet i et køretøj af en patrulje fra Østjyllands Politi.  

**

 

Affald smidt i Frijsenborgskovene

I løbet af perioden fra søndag d. 12. februar kl. 08.00 og mandag d. 13. februar kl. 10.00 har ukendte gerningsmænd smidt en større mængde affald i Frijsenborgskovene. Østjyllands Politi har været til stede ved affaldsbunken, der er placeret i Frijsenborgskovene ved Linen og Skanderborgvej nær Skjød i Hammel, men det har ikke været muligt at identificere den eller de personer, der har stået bag.

Den samlede mængde henkastede affald udgør mere end en stor trailer og består foruden almindeligt affald blandt andet af senge, reoler og skabslåger, der alt sammen er blevet henkastet i en stor bunke.

Vidner, der måtte have set eller oplevet noget mistænkeligt i området med relationen til den henkastede bunke affald – eksempelvis en bil med trailer eller en varevogn i det ovennævnte tidsrum – bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

**

 

Anholdt for at yde vold mod vagt

En patrulje fra Østjyllands Politi blev tirsdag formiddag kl. 10.38 sendt til Hans Hartvig Seedorffs Stræde i Aarhus C, hvor en 33-årig mand var blevet tilbageholdt. I et forsøg på at undgå billetkontrol havde den 33-årige mand skubbet to forskellige vagter i brystet med begge hænder, hvorfor han ved politiets ankomst til stedet blev sigtet for at begå vold og mod ansatte i offentlig tjeneste.

I forbindelse med sin anholdelse ytrede den 33-årige sig i knap så pæne vendinger mod betjentene, og han blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet.


**

 

Tre mænd anholdt for at råbe mod arresten i Randers

Tirsdag kl. 23.40 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at tre personer havde skaffet sig uberettiget adgang til en byggeplads nær Randers Arrest, hvorfra de råbte over til arresthuset.

De tre mænd havde taget opstilling på byggepladsen, og ved patruljens ankomst blev den ene af dem udfundet af hundepatruljen liggende oven på en container, mens de to andre var flygtet til 11. etage af en nyopført bygning.

Alle tre mænd i alderen 19, 20 og 21 år blev anholdt og sigtet for at tage ulovlig kontakt til de indsatte. De blev desuden sigtet for at skaffe sig uberettiget adgang til en indhegnet byggeplads.


**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 12.56 skete der et færdselsuheld på Holme Ringvej i Viby J. En varevogn ført af en 29-årig mand skulle foretage et venstresving ad Fredensvej, hvor der skete sammenstød med en modkørende cyklist, der skulle lige ud i krydset. Den 27-årige kvindelige cyklist kom umiddelbart ikke alvorligt til skade i forbindelse med sammenstødet. Den 29-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vingepligt.

En 33-årig mand blev tirsdag kl. 13.47 anholdt og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand af euforiserende stoffer, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Gudrunsvej i Brabrand. Han blev desuden sigtet for at køre i en bil uden nummerplader.

En 23-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.15 standset at en patrulje, da han kom kørende på Musvågevej i Aarhus V. Her blev han sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, og da han samtidig blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, blev han anholdt.

Onsdag kl. 03.40 skete der et færdselsuheld på Virringvej i Moeskær, hvor en ukendt flugtbilist kørte igennem en privat gårdsplads og påkørte to hegn og en sten, inden vedkommende kørte videre i ukendt retning. Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og mistænker, at køretøjet kan være stjålet, da nummerpladen var faldet af i forbindelse med færdselsuheldet.

**

 

Indbrud

 

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Skovagervej i Risskov begået mellem onsdag d. 8/2 kl. 10.00 og tirsdag d. 14/2 kl. 10.00
  • På Rougsøvej i Udbyhøj begået mellem onsdag d. 1/2 kl. 10.00 og tirsdag d. 14/2 kl. 10.00
  • På Torsøvej i Risskov begået tirsdag d. 14/2 mellem kl. 14.00 og kl. 15.58
  • På Vestergade i Balle begået mellem torsdag d. 12/2 kl. 14.00 og tirsdag d. 14/2 kl. 21.00

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi