Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Mor og datter anholdt samme dag

En anmeldelse om uro og larm i en lejlighed i Risskov fik mandag kl. 21.20 en patrulje til at aflægge adressen et besøg. På stedet traf betjentene en kvinde og en mand, der ikke var videre tilfreds med politiets tilstedeværelse. 

Særligt den 49-årige kvinde var opfarende og aggressiv og nægtede at oplyse sit fulde navn og fødselsdato. Da hun efter gentagne advarsler stadig ikke ville give sine oplysninger, blev hun anholdt og sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet. 

Under anholdelsen råbte kvinden adskillige skældsord rettet mod den ene betjent, hvorefter hun sparkede ham. Det endte derfor med sigtelser for fornærmelig tiltale og vold mod en polititjenestemand. 

Kort efter, at den 49-årige var blevet anholdt, troppede hendes 18-årige datter op ved politigården i Aarhus, hvor hun forlangte, at hendes mor blev løsladt. Hun var højtråbende og nægtede trods flere anmodninger at forlade politistationen, og hun blev derfor til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

**

Kvinde sigtet efter kontrol på massageklinik

Betjente fra Østjyllands Politis udlændinge- og grænsekontrolsektion foretog mandag middag en kontrol på en massageklinik i Aarhus C. På adressen traf politiet tre udenlandske kvinder, som alle blev bedt om at identificere sig. 

Den ene, en 50-årig thailandsk kvinde, havde ikke en gyldig opholdstilladelse, og hun blev derfor sigtet for at ulovligt ophold. 

Hun tilbageholdes nu, mens sagen bliver forelagt Udlændingestyrelsen, der skal vurdere, om kvinden skal udvises af landet. Derudover skal Center mod Menneskehandel vurdere, om hun kan have været udsat for menneskehandel.

**

Bilist standset og sigtet for ulovligt ophold

En patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand fik natten til mandag kl. 03.25 øje på en mandlig bilist, som de ville foretage en rutinekontrol af. Da manden så patruljebilen, holdt han ind til siden og begyndte at gå fra stedet med hastige skridt. 

Betjentene fik dog hurtigt fat i ham, og det viste sig, at manden var en 57-årig tyrkisk statsborger, der umiddelbart ikke opholdte sig lovligt i Danmark. Han blev derfor sigtet for ulovligt ophold og tilbageholdes nu på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om han skal udvises af landet.

** 

Ulovlig parkering endte med anholdelse

En patrulje opdagede natten til tirsdag kl. 01.25 en bil, der holdt ulovligt parkeret ud for en tankstation på Silkeborgvej i Aarhus. Mens betjentene stod ved bilen og tog kontakt til en passager på bagsædet, kom føreren af bilen, en 20-årig mand ud fra tankbutikken. 

Han var meget oprevet over politiets indblanding i hans parkering, og han opførte sig aggressivt og havde en truende adfærd over for patruljen. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.   

**

Patrulje beslaglagde piller og hash

En 23-årig mand blev mandag kl. 20.07 anholdt, da en patrulje standsede ham på Rytoften i Hasle. I mandens bil lå en mindre mængde hash og et større antal tramadolpiller.

Både stoffer og piller blev beslaglagt, og den 23-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

**

 

Sigtet efter fund af stoffer og peberspray

Mandag kl. 17.45 foretog en patrulje en rutinekontrol af en bil med fire mænd, der kørte på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Da et par af passagerne virkede påvirkede af stoffer, blev bilen ransaget og alle personerne i den visiteret. 

En 21-årig mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig. Derudover blev en 22-årig mand sigtet for overtrædelse af våbenloven, da betjentene fandt en peberspray på ham. 

**

Færdsel

Mandag kl. 7.05 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Kongevejen i Aarhus C. En 36-årig kvindelig bilist kørte ud i rundkørslen og ramte ind i en 48-årig kvindelig cyklist.

Mandag kl. 7.47 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Rørthvej i Odder. En 34-årig kvindelig bilist ramte ind i en 59-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 9.24 skete der et færdselsuheld i krydset Hans Broges Gade/Marselis Boulevard i Aarhus C. En 34-årig mandlig bilist foretog et venstresving ind foran en bil ført af en 59-årig mand, hvorefter der skete et sammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 34-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 13.43 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Viby, hvor tre biler var involveret i et harmonikasammenstød. En 34-årig mand blev sigtet for at have forårsaget færdselsuheldet ved ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 14.19 skete der et færdselsuheld i krydset Rismøllegade/Dronningborg Boulevard i Randers NØ. En 91-årig mandlig bilist foretog et højresving ind foran en bil ført af en 50-årig kvinde, hvorefter de to biler stødte sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 91-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 17.23 skete der et færdselsuheld i krydset Søren Frichs Vej/Vestre Ringgade i Aarhus C. En 21-årig kvindelig bilist svingede til højre og ramte ind i en 27-årig kvinde, der kom cyklende lige ud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Vestre Bakkevej i Randers C begået mandag d. 27/2 mellem kl. 08.45 og kl. 10.00
På Gefionsvej i Åbyhøj begået mandag d. 27/2 mellem kl. 10.00 og kl. 10.50
På Drejervej i Randers NV begået mandag d. 27/2 mellem kl. 10.15 og kl. 10.24
På Hamphøjvej i Højbjerg begået mandag d. 27/2 mellem kl. 07.30 og kl. 13.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi