Østjyllands Politi: Nyt fra Risskov - lørdag den 15. august


Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Voldsepisoder 

Fredag kl. 11:55 blev en 53 årig mand tildelt slag i ansigtet af en 37-årig mand, da der havde været nogle uoverensstemmelser på en parkeringsplads på Haslevej i Åbyhøj. 

 

**
Fredag kl. 13.30 var en 30 årig mand blevet angrebet umotiveret på Randersvej i Aarhus N, ved at være blevet tildelt en skalle i maveregionen og et slag i venstre side af ansigtet. Derudover havde gerningsmanden forsøgt, at lave et cirkelspark efter den 30 årig mand, som ikke lykkedes, da den 30 årig mand nåede at gå tilbage. 

Gerningsmanden beskrives som: 
Mand
Afrikansk af afstamning
25-35 år
Ca. 175cm
Almindelig af bygning
Kort sort afrohår
Iført sort træningstøj og bar på ældre grå telefon

**

Færdsel

Fredag kl. 18.44 skete der et færdselsuheld på Østhavnsvej i Aarhus C, da en 22 årig mandlig cyklist var faldet på cykel. Den 22 årige mand pådrog sig flere skader.

Fredag kl. 08:04 skete der et færdselsuheld på Vejlby Centervej i Risskov, da en 58 årige kvindelig cyklist var kommet cyklende, og havde foretaget et venstresving ind foran en 34 årig kvindelig cyklist. De havde derved ikke kollideret. Der skete lettere personskade.  

Fredag kl. 19.32 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V, da en 43 årig mandlig bilist havde svinget ind foran en 36 årig mandlig cyklist, hvorved der var sket et sammenstød. Der var ingen personskade.

Fredag kl. 12:03 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i Tilst, da en bil med en bil med en 60 årig kvindelig bilist havde forulykket, og derved påkørt autoværnet. Der skete større personskade. 

Fredag kl. 09:54 skete der et færdselsuheld på Sivestedvej i Kolind, da en 42 årig mandlig lastbil chauffør var kommet kørende over en bro, hvor broende var kollapset, hvorved den 42 årig mand i lastbilen var gledet ned ad skrænten, hvorved lastbilen var kommet til, at ligge på tværs over kanalen. Den 42 årig mand var kommet ud af lastbilen. Der var ingen personskade. 

Fredag kl. 14.09 skete der et færdselsuheld på Frellingvej i Kolind, da en 21 årig mandlig bilist, havde påkørt en 59 årig mandlig bilist bagfra. Der skete ingen personskade. 

Fredag kl. 23.00 blev en 26 årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Nørre Allé i Aarhus C

Fredag kl. 15:55 blev en 53 årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Birkedalsvej i Viby J. 

Fredag kl. 07:25 blev en 40 årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Grenåvej i Rønde. 

Fredag kl. 13:40 blev en 21 årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Grenåvej i Aarhus N. 

Fredag kl. 23:44 blev en 22 årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Torstilgårdsvej i Tilst. 

Lørdag kl. 02:30 blev en 27 årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Skejby Nordlandsvej i Risskov.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds

På Vadstedvej i Hammen begået fredag d. 14/8 mellem kl. 18:00 og kl. 23:00

På Danasvej i Hammel begået lørdag d. 15/8 kl. 01:57


Kilde: Østjyllands Politi