Østjyllands Politi: Nyt fra Risskov - søndag den 20. september


Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vi har ingen grundlovsforhør søndag

 

Færdsel

Lørdag kl. 12.36 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Valhalvej i Åbyhøj. Den 23-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

Lørdag kl. 15.58 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej ved Hadsten.

Lørdag kl. 16.19 blev en 40-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Mejlbyvej i Hjortshøj.

Lørdag kl. 19.21 blev en 17-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj. Den 17-årige blev desuden sigtet for at køre lige ud fra en venstresvingsbane, ikke at benytte sikkerhedssele samt kørsel uden førerret.

Lørdag kl. 20.40 blev en 27-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Viborgvej i Århus V.

Lørdag kl. 23.08 blev en 37-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Østre Skovvej i Risskov.

Søndag kl. 00.35 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje Ringboulevarden i Randers NV.

Søndag kl. 01.10 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Røllikevej i Risskov. Den 19-årige blev desuden sigtet for besiddelse euforiserende stoffer.

Søndag kl. 02.05 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Marselis Boulevard i Århus C.

Søndag kl. 02.54 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Rydevænget i Århus V.


Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds

På Ved Stranden i Egå begået mellem d. 19/9 kl. 17.40 og d. 20/9 kl. 01.30.

Kilde: Østjyllands Politi