Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Risskov - onsdag den 16. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i dag. 

 

Vidner søges til knivstik i Rosenhøj

Østjyllands Politi fik kl. 17.29 en anmeldelse om, at en 23-årig mand var blevet stukket med kniv i benet ved en episode i Rosenhøj i Viby og var kørt til behandling på skadestuen. 

Den 23-årige var uden for livsfare og i stand til at blive afhørt på hospitalet. Han var dog ikke videre meddelsom i forhold til at fortælle, hvad der var sket, men det lykkedes politiet at finde frem til, at knivstikkeriet formentligt har fundet sted på en p-plads på Matildelundsvej.

Politiet gennemgik i løbet af aftenen stedet for spor, der blev søgt med hunde, og betjente talte med flere beboere i området for at finde frem til, hvad der var sket. Hændelsesforløbet er dog endnu ikke klarlagt, og Østjyllands Politi hører meget gerne fra eventuelle vidner. 

Oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114. 

**

Slingrende bilist havde narko i bilen

En patrulje fik tirsdag kl. 13.00 øje på en bilist, der kørte usikkert og slingrende på Nyvangsvej i Randers NV, og de fik derfor dirigeret bilen ind til siden. Bag rattet i bilen sad en 28-årig mand, som virkede påvirket af stoffer og ikke videre begejstret for politiets tilstedeværelse. 

Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og da han under anholdelsen råbte diverse skældsord efter betjentene, blev han også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd. 

Da patruljen ransagede den 28-åriges bil, fandt de flere salgsposer med hash og kokain og nogle tusinde kroner i kontanter. På den baggrund blev den 28-årige også sigtet for narkosalg, og stoffer og penge blev beslaglagt. 

**

 

Butiksmedarbejder slået og sparket

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 22.54 en anmeldelse om, at en kvinde havde forsøgt at stjæle varer i Rema1000 på Frederiks Allé i Aarhus, og at hun havde udøvet vold mod en butiksmedarbejder. 

En patrulje kørte til stedet, hvor en medarbejder forklarede, at han havde opdaget, at kvinden havde lagt en sushiboks og en kage i tasken, og at hun ikke betalte for varerne, da hun gik ud ved kasselinjen. 

Da han stillede sig i vejen for kvinden for at standse hende, gav hun ham to knytnæveslag i ansigtet og sparkede ham over skinnebenet, inden det lykkedes hende at flygte fra stedet. 

Undervejs smed eller tabte hun de stjålne varer. 

Betjentene på stedet foretog afhøringer af butikspersonalet og gennemgik videoovervågningen i butikken, og politiet forsøger nu at finde frem til kvinden. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 9.31 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus C. En 34-årig kvindelig bilist foretog et højresving af Sankt Nicolaus Gade og ramte ind i en 30-årig kvinde, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 15.15 skete der et færdselsuheld på Rådhusgade i Odder. En 64-årig mandlig bilist fik formentligt et ildebefindende og kørte over i den modsatte vejbane, hvor han ramte ind i en bil ført af en 29-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade ved selve påkørslen. Den 64-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet. 

Tirsdag kl. 17.40 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viby Ringvej i Åbyhøj.

Tirsdag kl. 19.05 blev en 59-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Vølundsvej i Åbyhøj. 

Tirsdag kl. 22.34 skete der et færdselsuheld i krydset Nyvangsvej/Frejasvej i Randers NV. En 49-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 18-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 49-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 22.59 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Højvænget i Odder begået mellem mandag d. 14/6 kl. 18.00 og tirsdag d. 15/6 kl. 7.20
På Udbyhøjvej i Demstrup ved Havndal begået mellem tirsdag d. 8/6 kl. 18.00 og lørdag d. 12/6 kl. 12.00
På Enghaven i Odder begået mellem mandag d. 14/6 kl. 17.00 og tirsdag d. 15/6 kl. 9.00
På Byagervænget i Beder begået mellem lørdag d. 12/6 kl. 12.00 og tirsdag d. 15/6 kl. 11.52
På Thorsølundvej i Thorsø begået tirsdag d. 15/6 mellem kl. 6.30 og kl. 14.35
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi