Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Risskov - søndag den 17. januar

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er ingen fremstillinger i grundlovsforhør i Østjyllands politikreds i dag. 

Færdsel:
Lørdag kl. 14:21 blev en 24-årig mandlig bilist siget for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Bagerivej i Brabrand. 

Lørdag kl. 19:45 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Vorregårds Allé i Aarhus N. 

Lørdag kl. 21:55 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

Søndag kl. 01:10 blev en 32-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tornagervej i Risskov.

Søndag kl. 01:50 blev en 22-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Allingkærvej i Auning.

Søndag kl. 02:45 blev en 20-årig mandlig motorcyklist anholdt og sigtet for spirituskørsel, samt kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Skelagervej i Aarhus N. 

Søndag kl. 04:07 blev en 17- årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Havkærvej i Tilst.  


Det seneste døgn er der anmeldt ét indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.


Grenaavej, 8500 Grenaa sket mellem 29/12/20, kl. 08:00 til 16/01/21, kl. 15:00.

 

Med venlig hilsen

 

Flemming V. Lau, vagtchef. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi