Strong Curves: Rendyrket kvindepower, selvkærlighed og træningsglæde over hele linjen

Foto: Privat . Ejer og stifter af Strong Curves, Line Wittrup

Lyder fitnesscenteret som en by i Rusland? 

Sammen med sit team hos Strong Curves tilbyder Line Wittrup små, intime træningsforløb til kvinder i alle aldre, former og erfaringsniveauer. 

I 2012 stod hun på den højeste del af podiet, med 62 muskeltunge kilo på kroppen og en guldmedalje om halsen. Line Wittrup var kun 23 år gammel, men kunne nu kalde sig Danmarksmester i Body Fitness.

Der er nu gået et årti, siden førstepladsen kom i hus, men Line har stadig lige så stor, hvis ikke endnu større passion for træning, sundhed og styrke, som hun deler ud af, hver eneste dag, når hun møder ind i Strong Curves’ træningsstudier, der ligger placeret i Risskov og Viby J. 

“Jeg gik på Ålborg Sportshøjskole på deres diplomtræner uddannelse indenfor fysisk træning, hvor man arbejder med alt, fra hverdagsatleter til eliteudøvere," fortæller den nu 32-årige ejer af Strong Curves.  


Foto: Privat // Line og teamet tilbyder små, intime holdforløb og personlig træning til alle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for sig selv

Siden tiden på sportshøjskolen har Line beskæftiget sig med personlig træning for kvinder og har, udover diplomtræneruddannelsen, også taget en uddannelse som personlig træner og vanecoach. 

“Jeg har gjort mig meget inden for træningsverdenen og i 2017 deltog jeg i EM i Crossfit på team med Aarhus Crossfit. Så jeg har både erfaring med træning, hvor fokus er på, hvordan kroppen ser ud, og med træning, hvor det handler mere om, hvad kroppen kan”.

Ikke nok med, at Line er ejer og stifter af Strong Curves, hun underviser også selv på flere af de hold, de udbyder. Hendes mangeårige erfaring, både med ‘ekstremerne’ og med mennesker, på nært hold, betyder, at hun har de helt rette redskaber, når det kommer til at hjælpe kvinder hen mod et mere afbalanceret forhold til kost og træning. 

Kvinder løfter kvinder 

Sådan lyder mantraet hos Strong Curves. 
Et mantra, der stemmer godt overens med Lines visioner: 

Vi ønsker at hjælpe flest mulige hverdagskvinder med at blive stærke, både fysisk og mentalt og med at opnå de sundhedsmål, som de drømmer om. 

Det gør vi gennem vores powerfulde træningsfællesskab kun for kvinder fyldt med træningsglæde, mestringsfølelse og teamspirit. 

Strong Curves-ejeren understreger, at det er en vision, som teamet løfter i fællesskab. 

Indfri dine træningsdrømme 

Intet er overladt til tilfældighederne hos Strong Curves.  

“Vi gør enormt meget ud af at levere en intim og personlig oplevelse på vores forløb, hvor hver enkel deltager bliver set og mødt på lige præcis hendes niveau. Programmerne er struktureret og nøje gennemarbejdet, og hver enkelt deltager har sin egen personlige mappe med program,” fortæller Line. 


Foto: Privat // Teamet består af 17 dygtige og nærværende kvindetrænere med stor praktisk erfaring og mange uddannelser sig 

Med fire forskellige holdtyper, er der rig mulighed for at finde det hold, der passer til netop dig og dine behov: 

“Vi har fire holdforløb i alt og tre af dem, foregår inde i garagerne (garagerne = et top professionelt træningsstudie kun for os med højt energi niveau og uformelt miljø) ; All Women, Plus Size og Mommy. Her er timen bygget op omkring struktureret styrketræning og så har vi Outdoor-holdene, som i højere grad er træning, baseret på egen kropsvægt og højere puls”.

De hold, Line og teamet afvikler indendørs, består oftest af grupper på seks til ti kvinder, som såkaldt ‘small group træning’, hvor du er sikret en time af høj kvalitet- og faglighed. 

Alle holdforløb er bygget op som bootcamps, så du træner i ti uger, og efterfølgende selv vælger, om du vil fortsætte eller tage dine nye færdigheder med ned i fitnesscenteret, hvor du træner på egen hånd. 

“De små, intime hold betyder, at vi udmærket ved, hvem vi har med på holdene og dermed i højere grad kan tilpasse træningen den enkelte efter behov,” forklarer Line.

Fitness, faglighed og personligt fokus 

Selvom Line først officielt slog dørene op for Strong Curves i 2016, startede hun allerede konceptet op i det små tilbage i 2014. 

“Jeg lejede mig ind i nogle crossfit-lokaler tilbage i 2014 og derefter lejede jeg mig ind med en anden kvindelig træner i nogle lokaler, hvor det viste sig, at vi ikke kunne være der,” fortæller Line.

Herefter åbnede op for Strong Curves i Viby J for knap seks år siden: 

“Det var, og er, meget vigtigt, at så mange kvinder, som muligt, kan komme her og blive bidt af stærk træning og troen på at de kan meget mere, end de tror. Derfor åbnede jeg op i Risskov i 2019 og udvidede senest i august 2021, hvor nye Risskov-lokaler kom til, 100 meter væk fra de oprindelige.”


Foto: Privat // Teamet hjælper kvinder med at få et mere afbalanceret og selvkærligt forhold til træning, kost og krop 

De nyeste lokaler betyder, at Line og teamet nu har et stort kontor, har plads til flere trænere og vigtigst af alt - plads til to holdsale og et udendørsareal. 

Som for de fleste andre virksomhedsejere har COVID-19 også haft betydning for Lines forretning. 

“Da den helt store nedlukning kom, måtte vi tænke i nye baner. Derfor begyndte vi at træne enormt meget udendørs og vi åbnede op for et online træningsunivers.”

Netop outdoor og online-konceptet vil Line gerne gøre langt mere ud af fremadrettet, da det giver en endnu større kontaktflade til at nå flere kvinder, og derfor er det også en udvidelse af disse, der ligger øverst på tegnebrættet.

Vil du også gerne blive den bedste, stærkeste og gladeste udgave af dig selv? 

Så læs meget mere om Strong Curves, deres koncept og holdtyper, lige her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Strong Curves // Line Wittrup