Ransagning af bil i Risskov førte til flere sigtelser

Profilbillede

En 27-årig mand natten til onsdag standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Da betjentene kom hen til bilen, lugtede det kraftigt af hash, og den 27-årige virkede påvirket af stoffer. Manden blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, han blev visiteret, og bilen blev ransaget. 

Under ransagningen fandt patruljen en del poser med skunk og flere tusinde kroner i kontanter. Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 27-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Sagen sluttede dog ikke her, idet politiet efterfølgende tog ud for at ransage den adresse i Risskov, hvor den 27-årige pt. bor. På adressen traf betjentene en 28-årig mand, som også bor på adressen, og en 28-årig mand, som var på besøg. 

I huset var der et skunklaboratorium med flere skunkplanter, og betjentene fandt også flere poser med skunk og nogle tusinde kroner i kontanter. 

Begge de 28-årige mænd blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og planter, stoffer og alt udstyret til dyrkningen af planterne blev beslaglagt. 

I forbindelse med ransagningen fandt betjentene nogle ting, der ledte dem på sporet af en adresse i en lille by på Djursland. Da betjentene ankom til adressen, kunne de lugte hash uden for huset, og da der ikke var nogen hjemme, skaffede patruljen sig selv adgang til stedet. 

Inde i huset fandt betjentene et større skunklaboratorium med omkring 170 skunkplanter, som alle blev beslaglagt. Ingen personer blev truffet, men efterforskningen ledte politiet til en 31-årig mand, som bor i en lejlighed i Aarhus C. 

Onsdag formiddag aflagde Østjyllands Politis specialpatrulje så manden i Aarhus et besøg, og i hans lejlighed fandt betjentene under ransagningen en del pot, skunk, hash og piller samt et større kontantbeløb. 

Den 31-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen videre. 

Kilde: Østjyllands Politi