Rasmus Hanøy viste vejen for VSK Aarhus

VSK Aarhus U17 Drenge (Foto: Peter Brockstedt)
Profilbillede

Fredagens møde mellem VSK Aarhus og Silkeborg IF (2) på Kunstgræsbanen-Vejlby/Risskov Centret bød på en 6-2-sejr til hjemmeholdet.

Cheftræner Brockstedts umiddelbare reaktion på fredagens kamp er:

“Efter en kaotisk start får vi vundet kontrol og kommer komfortabelt foran. Vi er det bedste hold hele vejen igennem uden, at vi er helt oppe på vores topniveau og personlige fejl gør, at de får pyntet på resultatet uden at sejren, i mine øjne, nogensinde er i fare.”

VSK Aarhus-mandskabet havde momenter, der især begejstrer cheftræneren:

“Efter nogle småjusteringer får vi kontrol over kampen ved at spille med større tålmodighed, og lede efter overtalssituationen. Når vi satte tempo i bolden og benyttede vores kombinationsspil kunne de ikke følge med.”

Derudover fremhæver Brockstedt især:

“Det var en holdpræstation, hvor flere spillere viste sig frem. Rasmus Hanøy blev kampens spiller med to mål, flere gode offensive aktioner og lagde et godt udgangspunkt for vores presspil. Desværre blev han skadet mod kampens slutning, så vi krydser alle fingre for, at han snart er klar igen. Karl Ottosen, Julius Haagensen og Willads Broni leverede også gode præstationer.”

Med hjemmesejren i hus kan VSK Aarhus nu se frem til, at de i den kommende runde møder Hald Ege Efterskole på Hald Ege Efterskole Kunstgræs torsdag den 31. marts klokken 17:45.

Kampens resultat: 6-2 til VSK Aarhus
Række: U17 Drenge Liga 2 - Forår 2022

Mål
11'1-0Christian Rønn
17'2-0Rasmus Hanøy
26'3-0Willads Broni
28'4-0Willads Broni
29'4-1
32'5-1Rasmus Hanøy
44'5-2
75'6-2Julius Due

Kilde: Cheftræner Peter Brockstedt, VSK Aarhus - U17 Drenge Liga 2 - Forår 2022