Risskov Dyrehospital styrker kompetencer inden for sårpleje og forbindinger

dato

Risskov Dyrehospital har taget et skridt fremad for at forbedre deres service og ekspertise inden for sårpleje og anlæggelse af forbindinger.

I december deltog tre af deres dyrlæger, Monica, Maia og Sara, i et kursus, der fokuserede på disse vigtige områder. Dyrehospitalet behandler ofte patienter, der har brug for forbindinger, enten af simpel eller mere omfattende karakter.

Anlæggelse af forbindinger kan være en udfordring, da det kræver en dyb forståelse for dyrets anatomi, og der skal tages hensyn til at undgå trykskader. Derudover skal nogle forbindinger være mere stabiliserende end andre, og forskellige sårtyper kræver forskellige miljøer for at hele korrekt. I nogle tilfælde kan det blive et langt forløb med flere forbindingsskifte.

Kurset gav dyrlægerne en mulighed for at opdatere deres viden og færdigheder, samt at sparre med kollegaer og lære af hinanden. Dette er en del af Risskov Dyrehospitals løbende bestræbelser på at forbedre deres service og sikre, at de kan tilbyde den bedste pleje til deres patienter. Hundene, der blev brugt til træning på kurset, var arbejdshunde, der er vant til at blive håndteret meget. Dette gjorde dem til ideelle kandidater for træningen, da de var helt trygge og rolige at arbejde med.

Risskov Dyrehospital er dedikeret til at forbedre deres service og ekspertise, og denne seneste uddannelse er et bevis på deres engagement i at levere den bedste pleje til deres patienter. For mere information, besøg: Risskov Dyrehopsital