Risskov får eget apotek

Profilbillede

Den 1. december slår Risskov Apotek dørene op på Violvej 4, centralt i Risskov nær ved Nordre Strandvej og Bellevue Hallerne.

Det er Apoteker Dorte Kamp Teglgaard som samtidig også driver Aarhus Jernbane Apotek, der har taget springet efter at have haft Risskov i tankerne gennem det sidste 1/2 års tid.

Dorte Kamp Teglgaard udtaler: ”Risskov er et attraktivt og dejligt område med helt sin egen sjæl og charme. Det er en forstad til Aarhus i udvikling, med tilstrømning af butikker, restauranter, virksomheder og nye boliger. Men der har indtil nu ikke været et apotek til at servicere i nærområdet. Så det gør vi noget ved nu”

Kunden i centrum.

Apoteket på Violvej bliver indrettet med henblik på at give kunderne en god og tryg oplevelse i hyggelige og imødekommende rammer. Målsætningen er at skabe en oplevelse af at kunden er i centrum, både i forhold til oplevelsen af at besøge apoteket men især også oplevelsen af en nærværende og kompetent vejledning fra personalet omkring såvel medicin som et bredt udvalg af produkter inden for håndkøb og personlig pleje.

Erfaring og faglighed i højsædet.

Apoteket bliver bemandet med dygtige og erfarne medarbejdere fra Jernbaneapoteket som vil sikre en høj faglighed i betjening af kunderne der ud over rådgivning omkring receptmedicin og håndkøbsprodukter også tilbydes medicinsamtaler og influenzavaccinationer.

Reception og åbningstilbud.

Når Risskov Apotek slår dørene op onsdag den 1. december byder apoteket velkommen til alle der gæster lokalerne på Violvej i løbet af dagen, med mange ekstra gode åbningstilbud på dagen og hele ugen ud.

Kilde: Redaktionen