Sådan slipper du for bøvlet med en byggetilladelse

Foto: Steen Nielsen // SNConsulting.
Profilbillede

Det kan være en stor udfordring at ansøge om byggetilladelse, og processen varierer også fra kommune til kommune.
Det kan ofte være årsagen til, at mange udskyder beslutningen om ny- og ombygninger. Men der er hjælp at hente.
SNConsulting klarer hele ansøgningsprocessen for dig.

Siden november 2014 har Steen Nielsen drevet virksomheden SNConsulting.
Om firmaets mest markante målsætning siger den i dag 42-årige ingeniør:

”Hos os skal kunden føle sig 100 % fair behandlet, hvad angår både pris og kvalitet, samt være sikker på, at vi ikke går på kompromis med noget”.

Hidtil har virksomhedens kundesegment bestået af cirka 10-20 procent privatkunder og de sidste 80-90 procent af erhverv, såsom entreprenører, offentlige instanser, landbrug og industri.
Men det har ændret sig i løbet af det sidste år, så det nu udelukkende er private kunder, firmaet betjener. 

”Vi har virkelig kunnet mærke, at coronakrisen har medført betydelig større privat byggeaktivitet end forudset,” siger Steen.

”Samtidig kender de fleste værdien af at søge professionel hjælp til byggefasen fra start til slut, og det har givet os fyldte ordrebøger”.

Som nævnt tilbyder SNConsulting at overtage hele processen om byggetilladelse, og derudover er private kunder glade for at kunne få hjælp til for eksempel: 

Statiske beregninger:
Statisk dokumentation eller statiske beregninger sikrer, at der er styr på bygningens totale stabilitet og hvordan de enkelte bygningsdele påvirker hinanden.

Energimærkning: 
Skal et hus eller lejlighed udlejes eller sælges, skal det have en gyldig energimærkning. Energimærkningen er en rapport, der oplyser, hvordan husets energimæssige tilstand er.

Byggetilsyn:
SNConsulting leverer komplet byggestyring/byggetilsyn. Ved at vælge at tilknytte et byggetilsyn til sit byggeprojekt, minimeres risikoen for skjulte fejl eller svigt i byggeriet. Ved hvert tilsyn udarbejdes en tilsynsrapport, som fremsendes til håndværkerne i dialog og løbende proces igennem byggefasen. 

I princippet er der ingen grænser for SNConsultings formåen, når det drejer sig om byggeteknisk anlægsarbejde.

Byggeledelse og byggepladsstyring
Byggeledelse og byggepladsstyring foregår i et konstruktivt samspil mellem projektets parter. Gennem mange års erfaring med bygge- og anlægsopgaver er SNConsulting kendt for stor fokus på kvalitet, planlægning af tid og stort økonomisk overblik. Et kvalitetsbyggeri til aftalt tid kræver, at der er styr på alle indbyrdes processer i byggefasen, skarp koordinering af entreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter.

Som repræsentant for bygherren sikrer SNConsulting kunden tryghed gennem hele udførelsesperioden med klar og entydig kommunikation, med stor fokus på kvalitet, tid og økonomi.

Rådgiveransvarsforsikring
En absolut ikke uvæsentlig detalje hos SNConsulting er, at de har tegnet rådgiveransvarsforsikring ved Tryg Forsikring A/S. Det betyder, at alle projekter er dækket af denne forsikring, som dækker personskader og tingskader. Som Steen Nielsen siger: ”Vælger du os som din rådgivende ingeniør, er du i trygge hænder hele vejen gennem processen”.

Alle skal have råd til professionel rådgivning
En filosofi, som afspejler sig i SNConsultings priser. ”I kraft af vores gode rygte og høje kvalitet i arbejdet, får vi mange ordrer baseret på timeafregning. Det vælger vi at tage til os som et tegn på, at vore kunder har tillid til, at de kan stole på os,” siger Steen Nielsen.

”Naturligvis er vi også altid parat til at afgive faste tilbud, det bestemmer kunden suverænt. Det hænger oftest sammen med opgavens beskaffenhed”.

Samtidig er det planen, at virksomheden udvider medarbejderstaben, så leverings- og projekttider kan holdes på et rimeligt niveau.

Hold dig opdateret om, hvordan SNConsulting kan hjælpe dig på deres hjemmeside her.   

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SNConsulting // Steen Nielsen