Sebastian Mathiasen header sejren til VSK

Profilbillede

Søndag kl. 14:15 var scenen sat på Kunstgræsbanen-Vejlby/Risskov Centret, da VSK Aarhus sendte Sejs/Svejbæk IF hjem med et 3-1-nederlag.

VSK Aarhus bød søndag eftermiddag Silkeborgs-forstadsklubben Sejs/Svejbæk IF velkommen til bold. Der var dejlig blå himmel, men termometret viste ikke mere, end det stadig viste sig nødvendigt at have skiundertøj på som fremmødt tilskuer. VSK skulle en halv time ind i opgøret, før et hjørnespark åbnede scoringsballet. I sidste ende var det en glad og tilfreds VSK Aarhus Cheftræner i Jesper Danius Sørensen, der udtalte sig til VORES Risskov efter kampen, der endte med en 3-1 sejr til hjemmeholdet.

Modstanderholdet, Sejs-Svejbæk, har vi tidligere haft vores kampe med. De er meget fysiske og svære at få "lirket op". Faktisk måtte vi hele 30 minutter ind i kampen, inden første forløsning kom. Vores varemærke for U16 - Standard situationer (hjørne). Vores forsvarskæde står der trofast, når der er hjørne, og i dag leverede Sebastian Mathiasen hele 2 mål af Slagsen. Desværre måtte vi også selv indkassere et mål på straffe. Vi leverede et sublimt forsvar og taklede bolden rent, men dommeren stod for langt fra og mente, det var strafbart. Men vi faldt ikke igennem og holdt hovedet koldt i begge halvlege. fortæller Jesper Danius Sørensen, Cheftræner for VSK Aarhus og uddyber, hvad der lykkes.

Vi stod parat fra start, spillede sikkert bolden rundt og fik vores begge vores backs med i spillet i dag. Vores midtbane står sikkert, når modstanderen har bolden, og vi er blevet kompakte, når de har bolden, men også hurtige til at blive bredde igen, når vi har bolden. Vi har arbejdet på nogle flere afslutninger i modstanderens felt, og det fik vi fra mange flere spillere, end vi plejer. Så dejligt at se drengene flytter sig fra uge til uge.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Jesper.

Igen er vi jo et hold, der spiller for hinanden, og vores styrke er at hjælpe hinanden, når man lige mangler lidt individuelt. I dag var der tæt kamp om vores "kampens spiller-pokal". Den gik til vores bomstærke forsvarsspiller Sebastian Mathiasen, der var sat i bås med en ligeså hård nyser fra modstanderholdet. som han elegant fik parkeret. Men Louis Thingholm, som spiller i den anden ende, var absolut også i hopla idag.

På onsdag den 23. marts møder VSK Aarhus Odder IGF.
Kampen fløjtes i gang klokken 18:15 på Kunstgræsbanen Spektrum Odder.

Kampens resultat: 3-1 til VSK Aarhus
Række: U16 Drenge Liga 2 - Forår 2022

Mål
33'1-0Sebastian Mathiasen
46'1-1Ukendt
57'2-1Alias Viftrup
66'3-1Sebastian Mathiasen

Kilde: Cheftræner Jesper Danius Sørensen, VSK Aarhus - U16 Drenge Liga 2 - Forår 2022