Tag til "Ord i kaffen" hos Risskov Bibliotek

Profilbillede

Du kan tage til et hyggeligt arrangement kaldet “Ord i Kaffen” hos Risskov Bibliotek. Her vil der være forelæsning, mulighed for en god kop kaffe og at snakke om bogen efterfølgende. Det er gratis at deltage.

D. 2. september kan du tage til forelæsning for voksne med en god historie. Imens der er forelæsning kan du nyde en lækker kop kaffe, god stemning og efterfølgende er der mulighed for at snakke om bogen og dens historie. Det er gratis for alle at deltage.

Det er Risskov Bibliotek der holder dette arrangement, hvor du kan komme forbi til højtlæsning af Lotte Kaa Andersens roman “Den inderste kerne”. Denne fantastiske bog handler om videnskabskvinden Lehmann, som er anerkendt som en af de største videnskabskvinder i verdenen, men desværre er det kun de færreste danskere, der kender til hende.

Bogen er fortælling om hendes liv og imponerende opdagelser, samt en historie om hvordan hun først blev anerkendt i sit hjemland, da hun var oppe i 70’erne på trods af det imponerende stykke arbejde, hun har lavet gennem hele sit liv.

Det starter klokken 11:00 den 2. september og varer ca. 1 time. Hvis det lyder som noget for dig, så er det bare med at slå et smut forbi Risskov bibliotek til dette spændende arrangement.

Kilde: Redaktionen