Tag til spændende Høstfest hos Risskov Bibliotek

Profilbillede

Den 26. august har du mulighed for at tage til høstfest hos Risskov Bibliotek, som er fællesspisning i bibliotekets hyggelige have. Dette arrangement er blevet afholdt flere år i træk og har været en stor succes hvert år. Har du mulighed for at deltage til dette arrangement, så er det med andre ord bare med at komme afsted.

Det er som sagt d. 26. august, du har mulighed for at deltage til bibliotekets høstfest. Det foregår fra 17:00 til 20:00 og koster 30 kr. at deltage. Arrangementet er tilgængeligt for alle, og der er ikke nogen krav for at deltage. 

Programmet for dagen ligger op til en hyggelig og spændende oplevelse, som byder på både spil, lækker mad og hygge. 17:00 bydes alle velkommen. 17:15 spiller alle et spil LYNlitteratur sammen, som er både sjovt og spændende. Derefter er der fællesspisning i haven, hvor i kan nyde et lækkert måltid. Resten af aftenen bages der snobrød og hygges omkring et bål.

Hvis arrangementet eventuelt skulle blive aflyst på grund af dårligt vejr, så vil det blive oplyst senest kl.14 på dagen på Risskov Bibliotekets hjemmeside.

Alt i alt ligger arrangement op til en hyggelig dag, så hvis du har mulighed for at deltage, så er det bare med at tage ned til Risskov Bibliotek d. 26. august klokken 17:00.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler