Tilbagevendte angriber og farlige dødbolde gav sejr til VSK

Profilbillede
dato

VSK Aarhus var søndag draget til Viborg FF´s anlæg for at nuppe sejren og de tilhørende 3 point. Efter en hård fight kunne VSK Aarhus rejse hjem med en 1-2-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede VORES Risskov VSK Aarhus’ cheftræner Jesper Danius Sørensen, til en reaktion på kampens forløb.

"Det var vores første kamp her i 2022 og derfor en meget nervøs start for begge hold. Vi fik os spillet godt ind i kampen og fik nervøsiteten banket af os, men gør det svært for os selv, da vi blev i undertal 10 minutter før tid"

Det var en kamp, som i den grad bølgede frem og tilbage, men især var præget af de skarpe dødbolde.

Første mål kommer fra en standardsituation, som vi har øvet de sidste par uger. Herefter fik Viborg presset på og også udlignet til 1-1 ligeledes på en standardsituation. Heldigvis formår vi at hive sejren hjem på endnu en standardsituation med 15 minutter tilbage af kampen

Stor ros til dommer og tilbagevendte angriber
I en rodet affære, som vinterens kampe ofte bliver, især første kamp efter en lang pause, skal der få marginaler til, at en kamp bliver slået helt itu. Samme indflydelse kan marginalerne have til det positive, hvilket i dette tilfælde sendes i retningen af dagens dommer fra Jesper.

Det var generelt en hård, fysisk kamp, som også medførte 2 gule kort til Viborgs spillere og en enkelt til deres træner, samt et enkelt gult kort til os. Men ros skal gives til en ualmindelig god dommer, som fik spillet til at fungere, selvom han havde sit at se til.

Cheftræner Danius Sørensen fremhæver, hvorfor kampen ender i sejren til VSK over hjemmeholdet fra Viborg FF.

Vores opbygningsspil begynder at tage form. Vi formår virkelig at spille bolden godt rundt.

Jesper var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

Vores CF Mikkel Rasmussen har været ude de sidste 14 dage med corona og kommer direkte fra sengen til grønsværen og formår at score vores 2 mål.

På lørdag den 26. februar møder VSK Aarhus Hadsund B. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 på VSK Aarhus.

Kampens resultat: 1-2 til VSK Aarhus
Række: U16 Drenge Liga 2 - Vinterturnering

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Jesper Danius Sørensen, VSK Aarhus - U16 Drenge Liga 2 - Vinterturnering