Tougaard efter nederlag: 'Det er ikke godt nok'

Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Kunstgræsbanen v. Vejlby/Risskov Centret, da TST Fodbold kom på besøg. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør, der sluttede 2-3 til TST Fodbold.

Træner Jakob Tougaard havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til tst Fodbold.

“Dårligt. Vi vidste, at vi skulle vinde, og det er ikke godt nok, at vi ikke evner at vinde disse kampe. Vi må kigge indad og anerkende, at vi i øjeblikket ikke er dygtige nok til at vinde fodboldkampe, hvilket er det som det handler om. Det glæder mig dog at se, at jeg ikke var den eneste som havde den fornemmelse.”

Træner Tougaard fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

“Vi skal forbedre os på træningsbanen med at gøre konkurrencen endnu skarpere. Vi har mange inde omkring setuppet, fordi de kan se en udvikling i vores træningsmiljø."

"Samtidig giver det den effekt, at hvis ikke man præsterer på træningsbanen og i kamp, så er den næste klar til at tage ens plads. Det er det konkurrence-miljø som VSK er kendt for og det er det miljø vi fortsætter med at dyrke.” fortæller træner, Tougaard, til VORES Risskov

Nederlag til trods var der ifølge Jakob noget positivt at tage med fra dagens kamp.

“Jeg vil fremhæve, at vi formår at integrere folk på holdet, som har spillet et sted imellem 10 dage og 10 år i VSK. Det er en kæmpe opgave at løse, når folk har så begrænset relation til hinanden og at man har så kort tid til, at få bygget disse relationer op." 

"Det er det relationelle i fodbolden som er altafgørende, hvilket vi fortsætter med at have fokus på. Så skal de enkelte spillere nok få deres udmærkelse i løbet af sæsonen.”

På lørdag den 2. april skal VSK Aarhus møde Vatanspor. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Vejlby/Risskov Centret.

Kampens resultat: 2-3 til tst Fodbold
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Kilde: Træner Jakob Tougaard, VSK Aarhus (1) - Herrer Serie 3 - Forår 2022