Vejlby Apotek lancerer konkurrence for at bekæmpe vinterhud

dato

Vejlby Apotek har lanceret en konkurrence på deres Facebook-side, hvor deltagere har muligheden for at vinde to populære hudplejeprodukter, der er designet til at bekæmpe de hårde virkninger af vintervejret på huden.

Med sne og frost tilbage, er det en udfordring for mange at holde huden hydreret og sund. Vejlby Apotek har derfor valgt at give deres kunder en chance for at vinde to produkter, der kan hjælpe med at bekæmpe tør og irriteret hud.

Den første præmie er Mineral 89 serum fra Vichy, et produkt der er kendt for at styrke hudbarrieren og tilføje ekstra fugt. Den anden præmie er Cicaplast Baume B5 fra La Roche Posay, et produkt der på kort tid er blevet en bestseller og et must-have for mange. Denne creme beroliger, beskytter og genopbygger huden, og er særligt effektiv på svækket, irriteret eller tør hud. Den kan bruges overalt på kroppen, men er særligt effektiv i ansigtet, som natmaske eller på områder, hvor huden er irriteret på grund af urenheder.

For at deltage i konkurrencen skal man blot like opslaget og skrive, hvem man synes skal vinde. Vinderen vil blive trukket torsdag den 25. januar og vil modtage direkte besked. Præmien skal afhentes i en af Vejlby Apoteks afdelinger på Vejlby, Veri, Lystrup eller Egå. For mere information, besøg Vejlby Apoteks Facebook-side.

Kilde: Vejlby Apotek