Vild motorcykeljagt i Risskov: Mand forsøger at undslippe politiet på stjålet motorcykel

Profilbillede
dato

En mand forsøgte at undslippe politiet på en stjålet motorcykel

Torsdag kl. 21.55 forsøgte en patrulje fra Østjyllands Politi at stoppe en motorcyklist i krydset Grenåvej/Vejlby Ringvej i Risskov. Betjentene mistænkte, at motorcyklen var stjålet.

Motorcyklisten valgte at accelerere i stedet for at stoppe, da betjentene signalerede ham til at trække ind til siden. Dette resulterede i en kortvarig forfølgelse, hvor motorcyklisten begik flere trafikforseelser, herunder at køre over for rødt. Han mistede kontrollen over motorcyklen og væltede i krydset Grenåvej/Ravnsøvej.

Efter faldet løb han ned ad vejen og ignorerede politiets opfordringer til at stoppe. En politihund indhentede ham og stoppede hans flugt. Han blev anholdt og sigtet for at have skabt fare for andre i trafikken.

Østjyllands Politi mistænker, at den 32-årige mand var påvirket, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel. Han blev desuden fundet i besiddelse af en lille mængde hash og amfetamin og sigtet for narkobesiddelse. Da det blev bekræftet, at motorcyklen var stjålet, blev han også sigtet for tyveri.

Den 32-årige blev kørt til skadestuen for at blive tjekket, men han var tilsyneladende ikke alvorligt skadet efter faldet.

Politiet vil nu efterforske sagen yderligere, og har i øjeblikket ingen yderligere kommentarer til hændelsen.

Kilde: Politiets Døgnrapport