Vilde boliger til salg i Risskov

Profilbillede
Marie Munk

Risskov har en masse attraktive boliger til salg i mange forskellige prisklasser. Lige nu kan man på boligmarkedet finde flere forskellige imponerende boliger. Her kan du se nogle af de vildeste boliger der er i Risskov.

Risskov har en fantastisk beliggenhed kort fra Århus og byder på en hyggelig by med mange gode muligheder. Verdenskendte restauranter, gode shoppingmuligheder og et stærkt fællesskab er blot nogle af de ting man kan sige om Risskov.

Derfor er der også mange imponerende boliger at finde i Risskov. Alle der drømmer om at finde en bolig i en hyggelig by tæt på Aarhus kan finde en i den rigtige prisklasse i Risskov, men i denne artikel vil vi fokusere på et par af de imponerende boliger der lige p.t. er til salg i Risskov.

Den første bolig vi vil nævne er et rækkehus på Bindesbølls Allé 13B, som byder på 143 m2 og 5 værelser. Den befinder sig i en smuk bygning fra 1902 og står på markedet til 8.095.000 kr. Derudover er der et til rækkehus i samme bygning, som står til 7.995.000 kr.

I Risskov kan du også finde en imponerende villa på 184 m2, som blev bygget tilbage i 1966. Grunden er på 685 m2 og villaen har 7 værelser. Den står til 7.550.000 kr. og befinder sig på Rolighedsvej 63.

Kilde: Redaktionen