VRI-assistent inden første kamp: Kollektivet bliver altoverskyggende

Profilbillede

I morgen klokken 12:00 er der Danmarksserie-opgør ved NES Park. Her tørner VRI og Odder sammen. Det har vi snakket med assistenttræner Oskar Greve og anfører Rasmus Juul om.

Op til kampen beretter Oskar Greve om den nuværende trupstatus for VRI.

"Det ser bedre ud end i foråret. Så vi har ikke længere et tocifret antal skader, men det har ikke været 100% optimalt i opstarten. Heldigvis ser de skadesfri spillere skarpe ud til træning."

Vi har spurgt VRIs assistenttræner, Oskar Greve, hvordan de har det med at skulle møde Odder.

“Vi har mødt Odder nogle gange før. Siden da har de fået ny cheftræner, så måske de kommer med noget som vi ikke har set før. De er topholdet pt., så jeg forventer de kommer og vil forsøge at dominere kampen fra start af.”

Aftalerne skal holdes
For at slå Odder, så er der ifølge Greve nogle ting, holdet skal være særligt opmærksomme på.

“Vi skal holde os til de aftaler vi har lavet indbyrdes, og så skal vi være skarpe i begge ender. Hvis vi lykkedes med vores aggressive stil, tror jeg også på at vi får et godt resultat”

Der er også nogen der, ifølge Greve, særligt skal udmærke sig, hvis en sejr skal blive en realitet.

“Det er første kamp efter en lang vinterpause, så kollektivet bliver det altoverskyggende. Når det er sagt, så håber man selvfølgelig altid på at de offensive spillere får en god dag.”

Anfører Rasmus Juul glæder sig også til kampen, og udtaler således:

“Jeg forventer, at Odder kommer med højt pres og vil forsøge at dominere kampen fra starten. Formår vi at holde dem fra de store chancer i starten af kampen, og samtidigt lave et par neller på Rasmus Winther, og turde spille rundt med dem, så kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skulle hive tre point hjem.”

Greve har også en helt særlig meddelelse til VRIs fans.

“Jeg tror, at det bliver en attraktiv fodboldkamp med to hold som begge skal bruge point. Dertil er der jo en forårsfornemmelse i luften, så det er bare med at kigge forbi NES Park og støtte gutterne.”

Kampen spilles lørdag klokken 12:00 på NES Park.

Kilde: Assistenttræner Oskar Greve, VRI - Herre-DS 2021-22