VSK Aarhus fodboldskole - sjov og tempofyldt fodboldferie i uge 26

Profilbillede
dato

I uge 26 er det igen tid til fodboldskole ved VSK Aarhus i Risskov! Hvert år samles børn og unge fra hele området for at deltage i denne sjove og lærerige begivenhed.

Fodboldskolen arrangeres af erfarne trænere, der er dedikerede til at lære børnene de grundlæggende færdigheder i fodbold. Børnene vil lære alt fra boldkontrol og afslutningsteknik til taktik og teamwork. Uanset om børnene er nybegyndere eller mere erfarne, vil fodboldskolen give dem mulighed for at forbedre deres færdigheder og have det sjovt på samme tid.

Fodboldskolen afholdes på VSK Aarhus' smukke faciliteter i Risskov, og der er masser af plads til at spille, øve sig og have det sjovt. Udover fodboldaktiviteterne vil der også være masser af sjove fælles oplevelser i et trygt miljø med plads til alle.

Fodboldskolen er åben for alle børn og unge - drenge som piger - i årgangene 2009-2015 år, uanset om de allerede er medlemmer af VSK Aarhus eller ej. Det er en fantastisk mulighed for børnene at lære noget nyt, møde nye venner og have det sjovt i sommerferien.

Fodboldskolen er med til at skabe gode sjove fælles oplevelser i et trygt miljø, hvor der er plads til alle. Er du klar til mange timers sjov og udfordrende træning, hvor du med garanti får pulsen op?

Prisen for det hele er 1199 kr.
 
HVEM:
• For både medlemmer og for ikke medlemmer
• For både drenge og piger
• For årgangene 2009-2015

HVOR:
Fodboldskolen er igen i år placeret på VSK Aarhus anlæg. Adresse: Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.
 
HVORNÅR:
Mandag: 26/6-23. Kl. 9-15
Tirsdag: 27/6-23. Kl. 9-15
Onsdag: 28/6-23. Kl. 9-15
Torsdag: 29/6-23.Kl. 9-15
Fredag: 30/6-23. Kl. 9-13:30
 
PÅ FODBOLDSKOLEN FÅR DU:
• Fem dage med sjov, udfordrende og lærerig fodboldtræning
• Masser af sjove fælles oplevelser i et trygt miljø med plads til alle
• Tøjpakke bestående af T-shirt, shorts, strømper og drikkedunk
• Sund frokost, lavet i VSK cafeteriet

 
Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte: Simon Dahl, børneudviklingstræner, mail: sd@vskaarhus
Kilde: VSK Aarhus
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.