Yrsa byder på abstrakt kunst i hendes eget atelier

"Naturens paradis" af Yrsa Dunvad (Foto: Y. Dunvad)
Profilbillede
dato

Yrsa Dunvad er ejer af Atelier "Underground" i Kanehaven 38, 8240 Risskov, og hendes atelier har eksisteret i 20 år i hendes kælder, hvor hun har ca. 70 m2 udstilling, hvor man kan komme og kigge på kunst helt uforpligtende, låne med hjem eller bestillingsopgaver.

"Jeg har malet i måske 30 år, men siden 2003 har jeg været etableret kunstner. Uddannet på Århus Kunstakademi i 90-erne, fået undervisning af en kunstmaler fra Chile i rigtig mange år. Han har i den grad inspireret og lært mig mange ting om farver."

"Det er abstrakt naturmaleri jeg gør mig i. Mødet med naturen er så enestående fantastisk, hvis man giver sig tid til at se og mærke det og jeg elsker at formidle og fortælle med min malepensel hvad der bor inde i mit hoved af fantastiske naturoplevelser og farver."


Tre værker af Yrsa Dunvad: "Skal det være os to" (tv), "Livsglæde" (midten) og "Kald det kærlighed" (th) (Foto: Y. Dunvad)

Desuden har Yrsa skrevet 7 bøger, som også sælges i hendes atelier, hos samtlige boghandlere i hele landet, eller hos Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup, hvor hun er fast kunstner.

"Midtjyllands kunstcenter er bestemt et besøg værd. Der er 120 kunstnere, det være sig maleri, skulpturer, keramil ja, rigtig meget. Gratis adgang, kaffe på kanden - flot galleri."

"Mit atelier er altid åbent efter aftale, elller kig min kalender på min hjemmeside for at se hvor jeg udstiller. Næste Åbne Døre er fra 6/10 til 15/10, men giv et ring på 20168111 og kig helt uforpligtende ind."

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Yrsa Dunvad