Kreativ & Ambitiøs Souschef søges til Sjette Frederiks Kro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Casablanca familien søger en dygtig og ansvarsfuld souschef til Sjette Frederiks Kro, beliggende i Riis Skoven med panorama udsigt ud over Aarhus bugten ca. 2 kilometer fra Aarhus midtby.

Casablanca familien består derudover af ikoniske Cafe Casablanca i Aarhus midtby og Restaurant Tangkroen med kig udover Marselisborg samt vores lækre bageri, Mor Anna i Mejlgade, centralt i Aarhus.

Ordentlighed, fantastisk sammenhold, struktur, god energi, kvalitet og ikke mindst det at vi støtter 100% op omkring hinanden, er blot nogle af de ord der kendetegner os – stedet Casablanca familien.

Vi sætter en ære i at vores gæster er i fokus. Til trods for travle dage skal det være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi hjælper gerne hinanden, og vi sætter pris på initiativ og god omgangstone.

Om jobbet

  • Du bliver en del af et dynamisk og dygtig team anført af vores køkkenchef, Steffen Villadsen
  • Du bliver i tæt samarbejde med vores sekretariat en del af planlægning og koordinering af arrangementerne, herunder masser selskaber
  • Du har sammen med køkkenchefen det overordnede overblik sammen med vores dygtige restaurantchef og hans team
  • Du vil have medansvar for afvikling og koordinering samt planlægning af køkkenpersonale
  • Arbejdsopgaver varierer fra måned til måned, og ikke mindst i forhold til sæsonudsving

Din profil

Du skal kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket samt tage et stort ansvar – også når restauranten er fuld af gæster. Vi forventer derfor følgende:

  • En god solid erfaring som kok gerne med perioder som enten køkkenchef eller souschef
  • Du er en aktiv del af ‘’hverdagen’’ bag komfuret – en rigtig god rollemodel
  • Du skal sparre med vores koordineringsansvarlige i henhold til arrangementer, planlægning og udvikling
  • Du skal være frisk på at lægge ''hands-on'' i planlægningsprocessen 
  • Du skal bidrage til vi fortsat udvikler vores koncepter samt vores personale

Værdier

Som souschef skal du have en positiv og smilende indstilling, du skal være den bedste rollemodel for dine kollegaer og frisk på at gå forrest med gæsten i centrum. Det går oftest rigtig stærkt, så erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel. Vi forventer du er seriøs omkring dit fag. Du skal desuden være pålidelig, så dine medarbejdere kan regne med dig. Vi har gode arbejdsforhold, er 100% ærlige, med mulighed for udvikling og fantastiske kollegaer.

VI TILBYDER

  • En spændende arbejdsplads med god energi, et godt team af søde og hjælpsomme kollegaer
  • Du bliver en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med en god tone, hvor der bliver lyttet til dig
  • Stort ansvar - Stor lønpakke 

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Steffen Villadsen på telefon: 3044 4562

Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sjette Frederiks Kro, Salonvejen, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947056

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet