Plejehjem søger positiv og engageret medarbejder til tværfagligt miljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi er et plejehjem med 35 boliger. Vi lægger vægt på trygge rammer og en god hverdag for vores beboere. Der er plads til forskelligheder og vi forsøger at imødekomme hver enkelt beboers ønsker og behov. Samtidig er vi optaget af at skabe et godt arbejdsmiljø for de ansatte.

Vi har mange faggrupper ansat, bl.a. social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeuter, ernæringsassistenter og husassistenter, som alle bidrager til et godt tværfagligt samarbejde.

Hørgården er et sted, der har mange samarbejdspartnere og vi har bl.a. et samarbejde med Risskov skole, der bruger lokaler på Hørgården.

Vi har naturligvis vores beboere i centrum og arbejdsopgaver spænder derfor vidt i kompleksitet inden for bl.a. palliation, demens, dokumentation, kompetenceudvikling osv. 

Vi er meget optaget af det meningsfulde hverdagsliv. Du skal derfor kunne understøtte hverdagslivet hos den enkelte beboer og i fællesskabet. 

Hørgården står over for en udvidelse, idet der i nærmeste fremtid skal bygges en ny afdeling med 27 lejligheder. Dermed bliver der mulighed for at være med til at starte en ny afdeling op og sætte sit præg på stedet.Din profil:
Vi søger en udadvendt person med godt humør og med lyst til at bidrage til det tværfaglige miljø på Hørgården.

Vi forventer, at du dagligt bidrager til det gode arbejdsmiljø med udgangspunkt i dine faglige og personlige kompetencer. 

Vi lægger vægt på engagement og fleksibilitet i såvel løsning af arbejdsopgaver som i vagtplanlægning.

Grundlæggende skal du have en anerkendende tilgang og brænde for dit fag. 


Derfor skal du vælge os:

  • Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor arbejdet med at højne den kollegiale trivsel prioriteres højt.
  • Du vil få dygtige og stabile kolleger, som ikke er bange for at tænke utraditionelt.
  • Du vil blive en del at et team bestående af såvel unge som ”gamle” medarbejdere.
  • Vi har hjemlige rammer og en hyggelig atmosfære.
  • Du får mulighed for, sammen med beboere, pårørende og kolleger, at medvirke til at gøre Hørgården til ”et levende hjem”, hvor livet er værd at leve.
  • Du får mulighed for at sætte dit præg på en ny afdeling
  • Man er to nattevagter på vagt sammen


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt eller 1. august 2024
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Forstander Jacob Nielsen på tlf. 51576181 eller på nijac@aarhus.dk

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Hørgårdsvej 17, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058365

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet