SFO ELLEVANGSKOLEN SØGER EN MEDHJÆLPER TIL ET ROTATIONSVIKARIAT SNAREST MULIGT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

SFO Ellevangskolen søger en medhjælper til et rotationsvikariat snarest muligt

Rotationsvikariatet varer 6. mdr. og ansættelsesperioden vil således være snarest muligt og 6 måneder frem

Vi har indmeldt 330 børn, som er fordelt på 2 afdelinger; en afdeling for 0.- 1. klasse og en afdeling for 2.-3. klasser. Der er børn fra specialklasser i begge afdelinger, der er børn fra modtagerklasser og børn fra Ukraine.

Vi søger en robust og tydelige medhjælper med gode kompetencer. En medhjælper der har lyst til at gøre en forskel. Du skal, i samarbejde med dine kollegaer, arbejde med kerneopgaven og sørge for at den er et centralt element i det daglige arbejde med børnene.

Vikariatet vil have en ugentlig arbejdstid på 30 timer, hvor arbejdstiden primært vil være over middag.

Hvis du har interesse for ovenstående, kan du kontakte Fritidspædagogisk leder Pia Jørgensen, på tlf.: 51718372, Fritidspædagogisk leder Anja Klausen 41857630 eller SFO-leder Ole Bro på tlf.: 29204448.

SFO Ellevangskolen, Jellebakken 17, 8240 Risskov

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.
 

For at være berettiget til et rotationsvikariat, skal du enten modtage dagpenge eller kontanthjælp og have minimum 26 ugers ledighed


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Ansøgning
Ansøgning skal ske via Aarhus Kommunes hjemmeside SFO ELLEVANGSKOLEN SØGER EN MEDHJÆLPER TIL ET ROTATIONSVIKARIAT SNAREST MULIGT - Aarhus Kommune (emply.com). Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  Hurtigst muligt og vi indkalder kandidater løbende, og jobbet tages ned, når det er besat
 
Vi forventer at afholde samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ellevangskolen SFO afdeling Jellebakken 17, Jellebakken, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953507

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet