Sosu-assistent til fast stilling i nattevagt på Plejehjemmet Vejlbygade

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Da vores faste nattevagt har fået nyt job, søger vi en sosu-assistent i fast nattevagt, 5 + 2 rul. Arbejde hver 2. weekend. Der er altid to på arbejde i nattevagt.  


Din profil:
Uddannet Social og sundhedsasssistent. Det er vigtigt, at nattevagten kan skabe ro og tryghed for borgerne om natten. Vi søger en nattevagt med erfaring fra hjemmepleje, somatisk afdeling, psykiatri eller plejehjem. 

Du er god til at samarbejde og er stabil og fleksibel. 

Det vil være en fordel at have kendskab til Cura  Derfor skal du vælge os:

Vi søger en social og sundhedsassistent i en fast nattevagtstilling. Du vil få en grundig introduktion samt løbende oplæring af din mentor. Der vil være mulighed for sparring med kollegaer. Der er arbejdes fagligt og tværfagligt med kvalitetsarbejde, som du naturligvis også bliver en del af. Vi arbejdet med borgersikkerhed og arbejdere systematisk med forbedringsmetoder så vi kan udvikle og fastholde faglig kvalitet. 

Hvis du kunne ønske dig en hverdag med relations arbejde, pårørende arbejde, grundlæggende og kompleks sygepleje sammen med fagligt dygtige kollegaer skal du søge dette job. Her har du mulighed for at arbejde selvstændigt og i teams. 

Hvis der er behov for det, starter introduktionen i dagvagt, så du lærer huset og beboerne at kende. 

Gode kolleger, der tager godt imod dig. 


Om afdelingen:
Plejehjemmet Vejlbygade er et velfungerende hus i flotte lyse rammer beliggende i Vejlby i den nordlige del af Aarhus. For at skåne det fysiske arbejdsmiljø og af etiske hensyn til beboerne benytter vi os af alle de velfærdsteknologiske hjælpemidler der er til rådighed. 

Vores ernærings assistenter laver mad fra bunden i hyggelige samtale-køkkener, hvor der altid dufter dejligt af hjemmelavet mad.  

Der er i alt 66 beboere på plejehjemmet fordelt på 3 enheder, heraf en enhed med 14 boliger er forbeholdt ældre med psykiatriske lidelser.  

Plejehjemmet rummer ca. 85 engagerede og fagligt stærke medarbejdere. Sygeplejersker, sosu-assistenter, sosu-hjælpere, ernæringsassistenter, ergo og-fysioterapeuter samt et antal faste afløsere. Alle medarbejder arbejder seriøst og indlevende ud fra beboernes ønsker og behov.  

Distrikt Nord råder desuden over en oplevelsesmedarbejder, som sammen med frivillige, pårørende og medarbejdere er med til at gøre Plejehjemmet levende med mange aktiviteter for den enkelte og for fællesskabet.  

Plejehjemmet Vejlbygade er simpelthen et godt sted at leve, sine sidste år af livet. 
 


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 01.06.2024 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som sosu-assistent eller sosu-hjælper. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn, trin [skriv grundlønstrin], p.t. svarende til [skriv årlig grundløn i kr.] kr. årligt, ekskl. pension. 

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på 

baggrund af kvalifikationer.  


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forstander Hanne Holm 41858959, viceforstander Stine Baltzer Bruun 21246859 eller viceforstander Jette Olsen 4185 5680 


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

Ansøgningsfristen er 01.05.24. 

Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt løbende 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen. 

  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Vejlbygade 9, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029963

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet